Bedrijfsvideo’s

0 comments

Door middel van bedrijfsvideo’s willen bedrijven een bepaald product of een dienst ter aandacht brengen bij hun doelgroep. Met als doel ervoor zorgen dat de kijker het product of de dienst zal gaan onthouden.

Bij een reclamevideo staat het merk van het product of de dienst centraal. Met als doel juist ervoor zorgen dat de kijker het merk gaat onthouden.

Een bedrijfsvideo wordt ook vaak een promotievideo genoemd. Beide termen zijn zo goed als hetzelfde, het enige verschil is dat er een verschil zit in de lengtes van de video’s. Een promotievideo zit meestal tussen de 30 seconden en de 3 minuten, terwijl een bedrijfsvideo aanzienlijk langer duurt. Ook zie je bij een bedrijfsvideo andere dingen, meestal krijg je ‘een kijkje in de keuken’, dit is bij een promotievideo meestal niet het geval.

Bedrijfsvideo’s worden steeds vaker zelf gemaakt. Dit is omdat apparatuur steeds goedkoper wordt, video’s maken met je mobiele telefoon steeds makkelijker wordt en de techniek steeds eenvoudiger wordt. Hierdoor komt het volledig zelf maken van bedrijfsvideo’s steeds dichterbij.

  • Recente berichten

  • Categorieën

  • STAY IN TOUCH!