Marketing

0 comments

Marketing is eigenlijk alles wat een bedrijf doet om de verkoop van producten of diensten te verbeteren en te bevorderen.

Marketing is overal. Of je nou voor de buis hangt of dat je door de stad loopt; overal wordt je geconfronteerd met marketing. Bedrijven willen op allerlei manieren winst maken en proberen dat te realiseren door door middel van marketing en advertenties hun producten onder de aandacht te brengen van de juiste mensen. Maar toch is marketing niet alleen voor bedrijven en/of producten. Marketing is ook voor bijvoorbeeld een voetbalvereniging die nieuwe leden wil werven en die daarvoor folders uitdeelt voor gratis proeftrainingen.

Ook bijvoorbeeld politieke partijen doen aan marketing om zoveel mogelijk stemmen binnen te harken. Ook een voorbeeld is de rijksoverheid die campagnes sponsort om mensen te waarschuwen over de gevaren van vuurwerk.

Ook bestaat er zoiets als individuele marketing. Voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld mensen vragen om op je te stemmen bij programma’s zoals X-Factor of The Voice of Holland.

  • Recente berichten

  • Categorieën

  • STAY IN TOUCH!