LED-Standaard

0 comments

Als je verlichting voor je werkplek nodig heb is het verstandig een keuze te maken voor wat voor lampen je gaat kiezen. Er zijn onwijs veel mogelijkheden, maar LED-verlichting is tegenwoordig heel erg populair. Dat is niet heel raar. Het is goedkoop en erg zuinig.

De meeste mensen weten dat LED heel erg zuinig is en daardoor ook een goede optie om de kosten te beperken. De ontwikkelingen van LED-verlichtingen hebben zeker niet stil gestaan en de verlichting is alleen maar zuiniger geworden en de lichtopbrengst nog beter. Nog een voordeel is dat de prijzen alleen nog maar gedaald zijn. Dit maakt het aanschaffen van LED-verlichting alleen nog maar aantrekkelijker.

Hoewel de prijs van LED nog steeds hoger ligt dan die van TL, is het de investering absoluut waard. Dit omdat LED verlichting zich snel terugverdient. Dit komt ook doordat de kwaliteit van de lampen steeds beter wordt. Ook is de levensduur van LED veel langer dan die van TL lampen. Waar de gemiddelde levensduur van TL 15.000 uur is, is de levensduur van LED zo’n 50.000(!) uur.

  • Recente berichten

  • Categorieën

  • STAY IN TOUCH!